• Ramići bb, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina
BosnianEnglishGermanItalianSlovenian

O nama

Preduzeće Prizma Comerc d.o.o. je počelo sa radom još 1991. godine i od tada se bavi otkupom, preradom kao i plasmanom sekundarnih sirovina pretežno metalnog porijekla. U svome dugugodišnjem poslovanju ostvarili smo značajne rezultate, te shodno s time svrstani smo među vodeća preduzeća iz ove oblasti u regionu. Sjedište preduzeća Prizma Comerc d.o.o. se nalazi na adresi Ramići bb, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina. Isto tako, pored sjedišta firme poslovanje se odvija na jos jednoj poslovnoj jedinici koja je otkupna stanica i sortirnica i to na adresi Despota Stefana Lazarevića 60a, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina.

U našim poslovnim jedinicama posjedujemo vlastite prostore za skladištenje sirovina, kao i vozila za njihov prevoz. U preduzeću zapošljavamo osoblje sa dugogodišnjim iskustvom: radnike koji su osposobljeni i obučeni za rad sa sekundarnim sirovinama. Pored toga, naše preduzeće vam nudi i poslovnu saradnju, stručnu pomoć kao i savjetovanje.

Bez zadovoljnih korisnika, svako preduzeće je u opasnosti. Da bi preduzeće održalo zadovljstvo korisnika mora zadovoljiti njihove zahtjeve, tako i mi ispunjavamo standarde ISO 140001 i ISO 90001.